Fekvőrendőr.hu széles választékot kínál, fekvőrendkőből, biztonsági és közlekedési tükrökből. Kedvező ár, gyors kiszolgálás, széles választék.
All for Joomla All for Webmasters

Mi a helyzet ma a kertépítés piacán?

Ha az elmúlt öt év távlatában nézem meg a dolgot, akkor azt lehet mondani, hogy nagyot fordult a helyzet a kertépítés piacán! Míg korábban a kis mennyiségű kerti munka az árak alacsonyan tartását eredményezte és az ügyfelek utáni görcsös kapaszkodást, addig ez szinte teljesen megfordult.

A válságos időszakban a kertépítési munkák mennyisége egész egyszerűen annyira lecsökkent, hogy csak a legélelmesebb és a legnagyobb ügyfélkörrel rendelkező kertépítők élték túl és tudták megszerezni alacsony árakon a munkákat. Ma már ez nem így van. Olyan sok és jó minőségű kertépítési munka van a piacon a mennyiség kiszolgálásához képest csekély mennyiségű kertépítőre, hogy ma az ügyfél vár akár több hónapot is, vagy kajtat egy kivitelező után. Tulajdonképpen, aki nem kezd el már tél elején a következő év tavaszára keríteni e kertépítőt, akivel megállapodhat a tavaszi kertépítésre, annak szinte nem semmi esélye sincs arra, hogy korrekt kertje legyen tavasszal!

kertépítés

Miért írom, hogy korrekt kertje? Mert sajnos itt jön a képbe újra a kertépítő túrista, vagy más néven dilettáns, de még mélyebbre ereszkedve a pontos megfogalmazás érdekében a kókler. Végső elkeseredésében a megrendelő előfordul, hogy nem a kedvére való kertépítőt bízza meg a feladattal, hanem azt, aki ráér elvállalni. Sajnos ebből ismét hasonló problémák adódnak, mint akkor, amikor a legolcsóbb árajánlat kiválasztása dívott a piacon. Szóval, ezzel csak annyit szeretnék kommunikálni, hogy aki korrekt kertépítésre vágyik, az ébredjen korán, és jó előre állapodjon meg egy olyan szakemberrel, akiben bízik és akinek jó referenciái vannak. Biztos vagyok benne, hogy ennek lesz olyan eredménye, amivel mindenki boldog!

FEKVŐRENDŐR.HU

Candimpex Budapest Kft.

1097. Budapest, Ecseri út 14.

Telefon: Tel. +36-1-4550692

dr. Keresztes Attila

dr.attila@astrasec.solutions
attila.keresztes.dr@gmail.com

astra web logo

 

Általános információk

  • Céginformáció
  • Rendelési feltételek
  • Fizetési feltételek
  • Szállitási feltételek

Szolgáltatás

  • Tanácsadás
  • Tervezés
  • Szállítás

Kapcsolat

  • Ügyfélszolgálat
  • Facebook
PARTNER OLDALAK:

Log In or Register