Fekvőrendőr.hu széles választékot kínál, fekvőrendkőből, biztonsági és közlekedési tükrökből. Kedvező ár, gyors kiszolgálás, széles választék.
All for Joomla All for Webmasters

fekvorendor line

Cégünk

a világ legnagyobb fekvőrendőr, forgalmi- és biztonságtechnikai tükör gyártóinak hazai képviselete. Mintegy 10 éve vagyunk jelen a hazai piacon, amely idő alatt több ezer referenciát tudunk felmutatni. Különleges kedvező piaci helyzetünk miatt kedvező áron tudunk magas minőségű termékeket biztosítani ügyfeleink részére. Büszkék vagyunk arra, hogy tevékenységünkkel hozzájárulunk a biztonságosabb közlekedési feltételek megteremtéséhez!

Kicsi vagy nagy?

Minden Vevő fontos számunkra. Ha Ön önkormányzat, vagy  cég képviseletében, esetleg magánszemélyként keresi meg cégünket, minden esetben egyformán készséggel szolgáljuk ki Önt a legmegfelelőbb fekvőrendőr, vagy közlekedési-. biztonsági tükörrel.

Tanácsadás

Széles körű szakmai ismereteken, legújabb technológiákon alapuló, komplex forgalomtechnikai megoldásokat kínálunk partnereink számára. Segítségére vagyunk a tervezéstől, a tanácsadáson keresztül a kivitelezésig.

Termékeink és szolgáltatásink körét úgy alakítottuk ki, hogy a forgalomtechnika teljes területét lefedjük. Kínálatunk összefoglalva:  sebesség csökkentő küszöb, (fekvőrendőr), útburkolati jel, táblatartó oszlop, terelő kúp, sávelválasztó, parkolás gátló, forgalomtechnikai tükör, biztonsági tükör.

Minőség és garancia

Az általunk forgalmazott termékekre a jogszabályban meghatározott leghosszabb jótállási időt biztosítjuk! A gyakorlatban a helyesen telepített eszközeink élettartama a meghaladja a tíz évet!

Fekvőrendőr?

Telephelyén száguldoznak a teherautók? - Forgalomlassítás kell, erre optimális a fekvőrendőr!

Közlekedési tükör?

A leggyorsabban megtérülő beruházás! Alig 20-30.000.- Ft. befektetésével megóvhatja gépjárművét a szűk garázsban történő parkolásnál! A kikanyarodás is veszély nélkül történik!

 

Minden igény egyedi, - minden megoldásban segítünk!
Tapasztalat - Referenciák - Megbízhatóság - Kedvező Árak

 

fekvőrendőr - fekvőrendőr ár - fekvőrendőr árak

zoom

Kültéri tükör oszlopra (100 cm)


Fogyasztói ár57990 Ft
Alapár:45661 Ft
Az áfa összege 12329 Ft
Jelenlegi raktárszint:
20

FEKVŐRENDŐR.HU

Candimpex Budapest Kft.

1097. Budapest, Ecseri út 14.

Telefon: Tel. +36-1-4550692

dr. Keresztes Attila

dr.attila@astrasec.solutions
attila.keresztes.dr@gmail.com

astra web logo

 

Általános információk

  • Céginformáció
  • Rendelési feltételek
  • Fizetési feltételek
  • Szállitási feltételek

Szolgáltatás

  • Tanácsadás
  • Tervezés
  • Szállítás

Kapcsolat

  • Ügyfélszolgálat
  • Facebook
PARTNER OLDALAK:

Log In or Register